torsdag 11 mars 2010

torsdag den 11 mars

helllllu!
har varit lite lat den senaste veckan! men jag har iallafall gjort ny layout !

jag vågade tillsist färga håret blondare och jag gillar resultatet kan jag säga, dock tog det sex timmar eftersom jag hade så mörkt men madde gjorde ett toppenjobb! ;) slänger upp en bild på resultatet tänkte jag :)

och idag har jag vart på the studio med jennifer och cissi , grymt kul var det ! :D
vi blev sminkade och stylade, sdan var det dags för fotogarfering! och där gick det undan kan jag säga, tempo! :) men jag ä supernöjd med dagen och mina bilder, skulle inte säga nej till att göra det igen ! :)
mamma kom när fotograferingen var klar så vi kunde köpa tre bilder :) hon fick bestämma en- den rosa :) jag slänger upp bilderna från dagen!

efter det gick vi ner till ica och köpte grillad kyckling och sedan körde vi ut till irsta för att hämta emma, eve och jonna som var på konfirmation!

efter det har jag ätit och kollat på tv:) och nu ska jag ta en dusch tänkte jag.
och imorgon är jag ledig, sköööönt! då blir det en välbehövlig massage för mina spända axlar och nacke! och sen hem och packa inför helgens istölt och förhoppningsvis hinna med att rida falurponken :)
på lördag ska vi gå upp vid 04.00 för att packa ihop och åka till istölten i hallstahammars ishall :) sak bli kul! :) ta en titt förbi? :)

och imorgon åker älskling till the big city, New York!
hoppas han får de bäst med en massa hockey och andra skojigheter! :)
men jag kommer sakna honom så in i norden! vilket jag redan gör!
jag älskar dig sebastian!<3 förlåt att jag varit lite konstig...