fredag 25 september 2009

fredag*


TÄÄÄÄVLING IMORN!
i nora, blir övernattning i fagersta :) nu ska jag och falurponken göra vårt bästa :D men jag ska rida vid 3 tiden , varför får jag alltid sitta och bli supernervös och vänta typ 6 timmar varje gång jag tävlar ?! :) aja det känns bra iaf :)


och nu är de 1 vecka kvar på denhär hemska perioden sen får jag träffa min baby! och mycket oftare ! :D I cant't wait!<3


menn, hålll tummarna för mig i helgen :D pusssssss! :)

torsdag 17 september 2009

torsdag*


heellllu :D

jag älskar torsdagskvällar , kvällen före fredag lixom :D

dagen har iaf varit helt okej, förutom en lång dag i skolan med få lektioner och orientering. men vi tog iaf 8 av 10 kontroller gående :)

sen sprang jag och linda till bussen som vanligt , jag klev av på smedjegatan för att göra synundersökning till körkort på synsam :) skönt att det äntligen blev av också.

sen bussen ut till stallet, red faluren och det gick suuuper! :D

sen när jag kom hem åt jag panncakes , duscha och packade för IMORN åker jag till baby! :D guuud så efterlängtat ! :D två veckor är en väldigt väldigt lång tid har jag kommit fram till!


nu ska jag nog glo på lite tv och prata lite med sebbe :D


puss och godnattt!!!!!!!!!! :)


tisdag 15 september 2009

tisdag*

hej! :)
förlåt förlåt förlåt, jag har inte skrivit på några veckor men det har varit fullt upp hela tiden! Hade praktik hela förra veckan och sen tävlade jag i helgen. det gick väl bra men kunde gått bättre :) menmen Hrimfaxi 26-27 :)

imorgon ska vi till asköviken med naturkunskapen, usch jag ser iiinte fram emot de! :( tur att jag har laddat upp med två kexchoklad iaf då :)
men de blir kompensationsledigt från naturen så vi har bara hantverk på fredag :D

och guuud så dagarna går långsamt ! gått lite mer än en vecka sen jag träffade sebastian och jag tycker verkligen att det ska bli fredag väldigt väldigt snart! i missss him<3

men nu ska jag hoppa in i duschen och sen mysa ner mig i sängen :) gooodnatttt ! :)