onsdag 24 februari 2010

onsdag*

ligger i sängen och pluggar/kollar på tv, vänner är ju för bra ! :) min hals har vart krasslig idag, har kanppt haft någon röst faktiskt.
fick skjuts av mamma till skolan för att hämta mina hantverksböcker eftersom jag har prov i färglära imorgon! går inte allt för bra med mitt pluggande,men sakta men säkert....
sen har jag mamma hannes och hans kompis patrik ätit pannkaka med sylt och grädde, mummmmma! :)

och gaaaah vad jag är sugen på att färga mitt hår!
men tänk så blir det inte braa? :/
jaja då får jag väl färga det brunt igen :p?

nu ska jag göra lite fler färgfrågor :) hörs säkert senare ! :)

pusssss

tisdag 23 februari 2010

tisdag*



hmmm, ligger i sängen lite sjuk... ingen feber men en väldigt hes, ömande och slämmig hals med huvudverk och lite hosta. nu bättre än igår och tidigare idag men inte bra. har kallsvettats också, inte bra!
och mitt i allt de så kom jag inte hem från stockholm i tågkaoset. satt på centralen 3 timmar igår, både ute och inne. men man fick kaffe och chokladbollar iaf :) för att se de lite positivt. älskling fick komma och hämta mig igen!
idag var han till skolan och jag var hemma och vilade upp mig, sov ett bra tag! sen såg jag även på 1 och ½ film med hans föräldrar :) sen gick det bättre att åka hem! :)
nu har jag ätit och duschat och druckit varm choklad, mummmms!
nu ska jag sova och kika lite på os. och imorgon blir det en sista kureringsdag med pluggande, sen torsdag SKA jag vara fit for fight! :)

justja, sen tänkte jag kanske färga mig ljusare redan på fredag. eller? eller aksnke inte alls ?
hade iallafall tänkt mig som charlotte perelli här på bilden. tror någon jag skulle passa i det? :) säg gärna!

pusssss gooodnattt !

lördag 20 februari 2010

lördag*

tudeluluuu! :)

är hemma hos min kära pojkvän! :) just nu spelar han och fredrik nhl och jag sitter vid datorn! :) jag och hans mamma ska snart ut i snökaoset och köpa pizza :)
burrr burrr! känns ju inte osm det kommer gå bra att åka hem på måndag morgon... menmen ! igår tog det typ 40 min att åka tunnelbana hem, som normalt tar 15 min :p ikväll blir det os och melodifestivalen på tv och kanske något mer roligt program?
har inte så stor koll :p

men nu skavi åka tror jag !:) pusssss

tisdag 16 februari 2010

tisdag *

guuuud så trött jag är och jag förstår inte varför...

lägger nog min energi på fel saker. menmen.

nu sittligger jag i sängen och kikar jag på os :) just nu charlotte kallas guld ! hon är ju grym! :)


idag så var jag så nära att inte komma upp ur sängen eftersom jag inte mådde så bra igår men i did it! sen började jag och fia med våran frisyr på kultur och stilhistorian sen hade jag en klippkund. Sen åkte jag ner på stan, lämnade cv:n och åt. Åkte bussen ut till stallet och fick prata med nån alkis på bussen, yeeeees!
Sen kom jennifer som min räddning så åkte vi med charlotte och köpte semlor och sen hem.

Efter semlan blev det en ridtur som gick braa! :) men nu kan väl snön gå bort så vi kan börja satsa lite, jag och falurponken! :)

kan ju inte göra så mycke med all den här snön som är nästan upp till magen på han och inga vinterskor. bara o gilla läget! fast jag gillar inte att det ska komma 1 decimeter snö till i helgen...



menjag saknar iaf min supergulliga älskling !som jag fick jättesöta presenter av på alla hjärtans dag :) en nalle som håller i ett hjärta, en hjärtformad chokladask med supersmarrig choklad i och ett örngott som det står älskling på :D tiiiihi !<3<3<3